Monday, October 3, 2011

NORTEONE



Cat:
De professió tatuador, amb una trajectòria de 15 anys dins el món del graffiti i havent treballat en publicitat i il.lustració.Presenta una obra marcada per la barreja de disciplines i plena de referents de la contra-cultura. Diferents tècniques per a diferents estils, sempre sent fidel a totes les tendències. Acrílics, aquarel.la, tinta xina, ordinador, serigrafia, spray o retoladors.
Un recull de pintures influenciades per la televisió, el cartellisme, el tatuatge tradicional, el graffiti dels 80s o la cultura pop americana.
Esp:
De profesión tatuador, con una trayectoria de 15 años en el mundo del graffiti y habiendo trabajado en publicidad e ilustración. Presenta una obra marcada por la mezcla de disciplinas y llena de referentes de la contra-cultura.
Diferentes técnicas para diferentes estilos, siempre siendo fiel a todas las tendencias. Acrílicos, acuarela, tinta china, ordenador, serigrafía, spray o rotuladores.
Una muestra de pinturas influenciadas por la televisión, el cartelismo, el tatuaje tradicional, el graffiti de los 80s o la cultura pop americana.
Eng:
Norteone is a professional tattoo artist with a history of 15 years in the world of graffiti, he had worked in advertising and illustration. He presents some work marked by a mixture of disciplines and full of references of the counterculture. Different techniques for different styles, always being faithful to all the trends. Acrylics, watercolor, Chinese ink, computer, felt-tip pen, screen printing, spray...
An exhibition of paintings influenced by television, prints, traditional tattoos, 80's graffiti and American pop culture.

No comments:

Post a Comment